۱۴۰۱ شنبه ۳۱ ارديبهشت

انتخاب مقاله عضوهیئت علمی گروه شیمی به عنوان مقاله داغ و پراستناد در پایگاه ESI

ارسال شده در تاریخ 1401/01/21
انتخاب مقاله عضوهیئت علمی گروه شیمی به عنوان مقاله داغ و پراستناد در پایگاه ESI

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، براساس آخرین بروزرسانی پایگاه طلایه داران علم ESI در مارس 2022، ‌مقاله دکتر مجید ممهد هروی عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک شیمی دانشگاه الزهرا با عنوان "Ultrasound assisted synthesis of Pd NPs decorated chitosan-starch functionalized Fe3O4nanocomposite catalyst towards Suzuki-Miyaura coupling and reduction of 4-nitrophenol" به عنوان مقاله داغ و پراستناد معرفی شد.
گفتنی است موسسه ESI یکی از پایگاه های Clarivate Analytics است که مقالات پراستناد و مقالات داغ از طریق آن معرفی می شود. این پایگاه ابتدا مقالات را براساس حوزه موضوعی مجله منتشرکننده در یکی از حوزه های22 گانه مختص این پایگاه قرار داده و سپس مقالات هر حوزه را براساس تعداد استناد‌های دریافتی مرتب سازی می نماید؛ یک درصد بالای آن به عنوان مقالات پراستناد و یک دهم درصد بالای هر حوزه به عنوان مقالات داغ معرفی می شوند.
دانشکده فیزیک شیمی  این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.