۱۴۰۰ شنبه ۹ بهمن

سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران با موفقیت دانشجوی کارشناسی شیمی در بخش سخنرانی های ترویجی خاتمه یافت

ارسال شده در تاریخ 1400/09/13

سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران با استقبال پرشور و رقابت بیش از 1000 دانشجو از مقاطع و رشته های گوناگون تحصیلی دانشگاه های سراسر کشور، در آبان ماه 1400 به ایستگاه پایانی رسید. در این جشنواره در هشتمین دوره مسابقات سخنرانی ترویجی دلتا(UT-TED) که با شرکت حدود 100 نفر از دانشجویان خلاق و سخنور برگزار گردید، 15 نفر به مرحله پایانی راه یافتند که از این تعداد تنها 3 نفر به عنوان سخنران برگزیده و 2 نفر نیز به عنوان سخنران شایسته تقدیر معرفی شدند.
در آیین اختتامیه این جشنواره که شامل بخش های گوناگونی از جمله رقابت انجمن های علمی دانشجویی، نشریات و بخشهای مختلف هنری بود؛ دانشجوی مقطع کارشناسی شیمی محض دانشگاه الزهرا(س)، موفق به کسب عنوان سخنران برگزیده در بخش سخنرانی های ترویجی دلتا گردید.
زینب عماری اله یاری، دانشجوی کارشناسی شیمی محض دانشگاه الزهرا(س) و سردبیر نشریه علمی-دانشجویی کیمیاگران با ارائه سخنرانی "دزد 90 درصدی!" در این مسابقه به عنوان سخنران برگزیده معرفی گردید. وی با اشاره به اینکه عنوان سخنرانی خود را از داستان زندگی خود الهام گرفته است، از آن به عنوان یک تجربه تازه از مقابله با دزد 90 درصدی اش یاد کرد!

• 1_0
  • 2_0