۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
کارگاه از ستاره تا کهکشان " From stars to Galaxies"
ارسال شده در تاریخ 1398/10/18
در روز یکشنبه چهاردهم دی ماه کارگاه " From Stars to Galaxies: Introduction To Modern Spectroscopy Methods " با سخنرانی خانم بهار بیداران دانشجوی دکتری دانشگاه هایدلبرگ و عضو شبکه " SUNDIAL " با همکاری مدیریت امور بین الملل و دانشکده فیزیک شیمی و گروه فیزیک در سالن فرزانه به مدت 6 ساعت برگزار شد. در ابتدا دیدی کلی در مورد اخترفیزیک و ساختار و تحول ستارگان به شرکت کنندگان داده شد. در ادامه کارگاه به دو بخش طیف سنجی ستارگان و طیف سنجی کهکشان ها دسته بندی شد. در بخش اول راجع به روش های اسپکتروسکوپی جدید در طیف های جذبی ستارگان صحبت شد که با توزیع دیتاهای یک ستاره دانشجویان توانستند در نرم افزار پایتون طیف آنرا رسم کنند و به بررسی دما و گرانش سطح آن ستاره بپردازند. سپس از مدعوین برای صرف ناهار در رستوران ترمه دعوت بعمل آمد. در بخش بعدی به بررسی طیف نشری کهکشانها و رسم و مقایسه آن با نمودارهای سایر کهکشان ها پرداختند تا بتوانند نوع کهکشان مد نظر را تعیین کنند. در انتها به تمام شرکت کنندگان گواهی شرکت در کارگاه اعطا شد.

• 1_0
  • 2_0