کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با نرم ­افزار اکسل
کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با نرم ­افزار اکسل برگزار شد

هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با نرم ­افزار اکسل و به­ کارگیری آن در اهداف آزمایشگاهی و تحلیل نتایج خود با ورود داده­ها و استفاده از امکانات این نرم­ افزار بصورت صحیح بوده است. این کارگاه توسط گروه شیمی تجزیه با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه الزهرا (س) در روز هفتم وهشتم آذر ماه سال 1397 از ساعت 8 الی 14 در روز اول و 8 الی 16 در روز دوم در سالن دکتر سلطانخواه دانشگاه الزهراء(س) برگزار گردید. شرکت کنندگان ثبت نامی در این کارگاه 19 نفر و به همراه دو نفر از تیم اجرایی، این کارگاه در مجموع با 21 نفر شرکت­ کننده برگزار شد. در دقایق ابتدایی روز هفتم آذرماه، ابتدا چشم­ اندازی کلی به اهداف و کاربرد­های نرم ­افزار و فواید آن در تحلیل داده­ها توسط سرکار خانم دکتر طالب­ پور ارائه گردید و سپس آشنایی مقدماتی و استفاده از توابع مختلف ریاضی و همچنین رسم نمودار­هایی همچون هیستوگرام و کاربرد آنان در مسائل شیمی تجزیه توسط سرکار خانم دکتر عابدی به شرکت­کنندگان آموزش داده شد. برای اطمینان از یادگیری کامل شرکت­کنندگان، در ساعات پایانی موارد آموزش داده شده، در قالب تمرین در اختیار افراد قرار گرفت و با نظارت کامل مدرسین تمام مطالب روز اول مرور شد. در روز دوم به تمام سوالات شرکت­ کنندگان در خصوص مطالب روز گذشته پاسخ داده شد. سپس تمام مطالب مربوط به کاربرد توابع اکسل در انجام آزمون­های آماری همچون آزمون Z، F، t paired، ANOVA و ... به همراه تعداد زیادی از مثال­های جامع و کاربردی توسط سرکار خانم دکتر طالب­پور ارائه داده شد. مطالب مکمل در این خصوص و انجام فیتینگ خطی و روش­های ارزیابی آن توسط سرکار خانم عابدی در ساعات پایانی کارگاه، تکمیل ­کننده ­ی تمام مطالب و محور­های برنامه­ریزی شده برای این کارگاه آموزشی بود.

نتیجه­ ی این کارگاه آموزشی یادگیری تمام محور­های ذکر شده توسط شرکت­ کنندگان بود.

1397/10/30