معارفه دانشکده فیزیک شیمی
برنامه "معارفه فیزیکی" در سالن دکتر فرزانه برگزار شد
به همت انجمن علمی دانشجویی فیزیک برنامه "معارفه فیزیکی"

انجمن علمی دانشجویی فیزیک معاونت فرهنگی و اجتماعی برنامه «معارفه فیزیکی» را با محتوای برنامه های زیر در روز سه شنبه مورخ 29 / 8/ 1396 از ساعت 13 الی 14:30 در سالن آمفی تیاتر ابن سینا (سالن دکتر فرزانه ) برگزار نمود.

سخنرانی اساتید
سخنرانی دبیران انجمن فیزیک
معرفی و آشنایی با انجمن فیزیک و انجمن نجوم
پرسش و پاسخ بین دانشجویان ورودی 97
عضو گیری انجمن فیزیک

در ابتدای برنامه دکتر امیر حسین فتح اللهی (عضو هییت علمی دانشکده فیزیک) به سخنرانی پرداخت و نکات مفیدی برای دانشجویان در جهت مطالعه مفید و وظایف هر دانشجوی موفق رشته فیزیک را برشمارد، سپس دکتر فریناز روشنی (عضو هییت علمی دانشکده فیزیک ) کارهای انجمن و پیشنهاد برای تلاش در جهت فعال بودن در زمینه انجمن فیزیک مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در ادامه ی برنامه دکتر میرترابی (استاد راهنمای انجمن نجوم ) مطالب مفیدی در جهت استفاده از فرصت های زندگی دانشجویی و به راهنمایی دانشجویان پرداختند. در ادامه برنامه دبیران انجمن فیزیک به معرفی انجمن و نحوه ی عضو شدن در انجمن پرداختند و به سوالات دانشجویان پاسخ دادند و بعد در ادامه دانشجویان به عضو انجمن درامدند و برنامه در ساعت 14:30 به پایان رسید .

لازم به ذکر است این برنامه با حضور 38 نفر از دانشجویان و اساتید مورد استقبال و توجه مخاطبین قرار گرفت.

1397/08/30