دانشجویان گروه شیمی از شرکت ماستر فوده بازدید کردند
به همت انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه بازدید از شرکت ماستر فوده انجام شد

بازدید از شرکت ماستر فوده واقع در شهرک صنعتی اشتهارد به همت اعضای انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه الزهرا در روز 24مهر ماه 1397 با همکاری استاد مشاور انجمن و همراهی تعدادی از اعضای هیات علمی گروه شیمی و دانشجویان شیمی برگزار شد.

در این بازدید دانشجویان شیمی از بخش های تحقیق و توسعه (R&D)، کنترل کیفیت (QC) و خط تولید این مجموعه بازدید کردند.

در بخش تحقیق و توسعه کارشناس آن بخش در ارتباط با مواد اولیه تشکیل دهنده ی آدامس، اسانس ها و رنگ های موجود صحبت کردند و از تعدادی از طعم های جدید شرکت بایودنت رونمایی کردند.

در بخش کنترل کیفیت نقاط خطر و چگونگی کنترل و ثبت آنها معرفی شدند و تاکید شد که تمامی استانداردهای بین المللی در این بخش رعایت می شود.

در بخش خط تولید به معرفی و آشنایی با دستگاه هایی نظیر دستگاه تولید خمیر آدامس، دستگاه میکسر، دستگاه برش خمیرها به بخش های کوچکتر و عبور دادن چندین غلطک از روی آن ها جهت تعیین و تنظیم ضخامت خمیر، بخش سردخانه و بسته بندی پرداخته شد.

در پایان از افراد پذیرایی به عمل آمد و هدایایی به رسم یادبود از طرف شرکت به دانشجویان تقدیم شد.
1397/08/21

گروه شیمی